Pages

perjantai 2. helmikuuta 2018

Tammikuun säästöt



Tammikuu meni vikkelästi. Säästämisen suhteen olin passiivisempi kuin pitkään aikaan siinä mielessä että tapahtumia ajatellen en oikeastaan hirveästi tehnyt mitään. Kerran siirsin OP säästölippaaseen muutaman kympin kun sain jotain ylimääräisiä rahoja tilille. S-Pankissa ja Nordnetissä siirto rahastoon tapahtui automatisoidusti.
Tein nyt niin että avasin tuota Nordnetin sisältöä, että mistä salkku koostuu. Tein osakeostot nopeassa tahdissa loppuvuoden aikana ja jatkossa tullaan olemaan rauhaisampia sen suhteen. Rahasto-osuuksia kasvatellen ennemminkin. Osakkeissa tapahtuvia euromääräisiä muutoksia tulee sitten lähinnä vain kurssivaihteluista. Toivottavasti ylöspäin, siellä on tultu alaspäin aika monessakin lapussa.
Kokonaisuutena kuukausi maltillisesti plussalla ja se on kuitenkin se pääasia! Samanlainen tahti vuoden ajanjaksolla on suhteutettuna merkittävä arvonnousu nykytilaa ajatellen.

Viime kuun "löysiä" eli lisätuloja, ja osin tämän kuunkin, laitettiin mökkilainan ylimääräiseen lyhennykseen. Tavoitteena on tiputtaa mökkilaina pois pelistä mahdollisimman vikkelästi ja tammikuussa teimme 4kk:n lyhennykset kerralla. Superlyhennykset tuntuvat edelleen hyvältä kuten velanmaksussa aina!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...