Pages

lauantai 22. syyskuuta 2018

Ilmaiset popot

Hienoja hetkiä nämä. Hain eilen postiin saapuneet kengät jotka tilasin lenkkipolkuja varten. Edelliset olivat pohjasta niin sileät että sateella asvaltilla kävely tai juokseminen muistuttivat enemmän liukastelua tai curlingia kuin kävelyä.



Uudet kengät ovat kivat jo ihan itsessäänkin, mutta erityisen buenoksi tilanteen tekee se että näistä(kään) en maksanut mitään. Hieman aikaa, hieman odottelua, hieman puhelimen naputtelua toki. Mutta eurorahaa ei mennyt yhtään. Käytin viimeisiä lahjakortteja Stadiumille kun sieltä tuli sähköpostia tarjoushintaisista tuotteista. Olen hetken aikaa odotellut että kun juuri minulle soveltuvat popot sattuvat vastaan niin tartun tilaisuuteen. Kenkien hinta taisi olla alunperin 65€, alennuksessa 39,90€. Tuohon 40€ lahjakortit ja koska toimitus oli ilmainen niin eipä siinä sitten tarvinnut mitään maksella. Kymppi jäi vielä lahjakorttia käyttämättä. Saa seuraavasta treenipaidasta sitten edullisemman.

Nyt on syksyksi ilmaiset kengät ja takki valmiina. Tietyllä tapaa jää harmittamaan kun tehtiin puolison kanssa päätös että jatkossa lahjikset otetaan toiseen tarkoitukseen. Näistä ilmaisista urheilu-/ulkoiluvaatteista on niin suunnattomasti iloa ja onhan tuohon ehtinyt tottuakin että kausivaatteita on saanut ostaa kokonaan tai lähes ilmaiseksi ilman kompromissin tarvetta. Toki varmaan jossain vaiheessa otan taas vaatehankintoihin lahjakortteja, nyt kuitenkin seuraavaksi fokus huonekalupuolen ilmaistamiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...