Pages

tiistai 18. syyskuuta 2018

Elokuun säästöt


Ohhoh.
Poikkeuksellisen suuri säästösumma yhdelle kuukaudelle. Kaikki nuo pienet säädöt mitä joka kuukausi tapahtuu eli S-rahastoon pienen summan siirtäminen, Nordnetin automaattinen rahastoon siirto, ja (hetken staattisena pysynyt) OP Säästölippaaseen rahan syöttäminen tekivät jo itsessään satasen verran. OP possuun eli korvamerkitylle tilille siirrän pääasiassa kirppismyynneistä tulleita rahoja tai muuta epäsäännöllistä tuloa. Jos siis teen jonkun yksittäisen työkeikan tmv., ohjaan sen Osuuspankin tilille ja siitä jossain vaiheessa lippaaseen.

Nordean arvo-osuustili ja Nordnetin osakesalkku elävät, kurssit nousevat ja laskevat. En ole valinnut ehkä niitä kaikkein vakaimpia osakkeita salkkuihin ja ajoitukset ovat kyllä menneet myös vikaan. Kokonaisuudessa ollaan miinuksella mutta sepä tarkoittaa sitä että siellä on nousuvaraa useammassakin paperissa kun notkahduksista palaudutaan. Pientä lisäystä olen tehnyt salkkuihin kyllä nytkin.

Vihreää linjaa kun saisi näyttämään jatkossakin, kasvua jokaiselle riville edes jossain määrin niin hymyssä suin voisi olla. Looginen seuraava tavoite on rikkoa seuraava tuhatluku. Yritän suhtautua nyt tähän säästöpuoleen maltilla koska meillä on kulupuolella ollut tosi paljon muutoksia ja tilanteet ovat eläneet aika paljonkin. Ja tulevat elämään vielä ennen kuin olen opinnoistani valmistunut.

Toivon vain todella että näitä säästöjä ei tarvisi realisoida vaan että pääsisin oikeasti myös tästä alusta eteenpäin. Haluaisin nähdä itseni ja perheeni taloudellisesti vakaassa tilanteessa jossa säästäminen ja sijoittaminen on mahdollista ja että varallisuuden kehittyminen tapahtuisi smoothisti ilman liikoja nolla- tai punaisia rivejä.

Kun nyt ollaan yli viiden tuhannen niin on ihan houkuttava ajatus saada säästöjen kokonaissummaksi viisinumeroinen luku. Kohti kymppitonnia siis mennään, ottaa se sitten vaikka vähän pidemmän ajan kuin mitä tähän pääsy on ottanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...