Pages

maanantai 18. elokuuta 2014

Velka numeroina - elokuu

Rummun pärinää... Lisää rummun pärinää...

Nyt se hetki on ihan oikeasti täällä. Olen maksanut kulutusluottoni pois! Laitoin ensin vahingossa viime vuoden elokuun taulukon tuohon, mutta en ottanutkaan sitä pois koska siitä näkee yhdellä silmäyksellä mitä oli vuosi sitten. Kun sen on nähnyt voi siirtyä katsomaan alempaa taulukkoa.



Vaikka laskelmallisesti tämä on ollut selvä juttu, itselle jo pidemmän aikaa ja lukijalle viimeistään kesäkuun rykäisyn jälkeen, on tämä silti aivan uskomaton hetki!

Kymppitonni velkaa on nyt kankkulan kaivossa. Paikassa nimeltä Hukka. Maata kiertävällä radalla. Tai no, ainakin maksettu pois. OUJEE! Pääsen vihdoin tekemään postauksen jota olen joskus lupaillutkin, "näin maksoin 10 000€ kulutusluottoa x kuukaudessa!". Se tulee tässä pian. Hekumoin siinä sitten lisää. Nyt päästään toisten taulukoiden kimppuun. Saanko esitellä, lainat Opinto ja Asunto!


Noin. Tein molempiin lainoihin ylimääräiset lyhennykset niin että opintolainaan laitoin 150€ ja asuntolainaan 250€ normilyhennysten päälle. Kokonaisuudessaan velkaa suli 1172€ ja sentit päälle. Ja tietysti lainojen korot. Ensi kuusta alkaen tarvitsee enää keskittyä opintolainan maksamiseen ja bonuksena asuntolainan ylimääräisiin lyhennyksiin.

Jos joku olisi vuosi sitten sanonut että tässä ollaan, olisi se tuntunut kuitenkin vielä liian kaukaiselta. Sinnikkyys kuitenkin palkitaan! Mitähän vuoden päästä... Tästäkin aiheesta lisää piakkoin.

24 kommenttia:

  1. Onnittelut suorituksesta! Kiitos hyvästä blogista, oon tosi laiska kommentoimaan.. :) Jatkoa odotellen!

    VastaaPoista
  2. Mahtava suoritus! Onneksi olkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upeeta! Onnittelut :) Hieno blogi sulla on ja inspiroiva!

      Poista
    2. Kiitokset mami! Hyvä jos saa inspiraatiota, se on tarkoituskin sillä kuka vain pystyy samaan, omaan tahtiinsa!

      Poista
  3. Onneksi olkoon! Blogiasi on ollut mielenkiintoista seurata ja se on varmasti suuri inspiraation ja motivaation lähde monelle. Iso peukku!

    VastaaPoista
  4. Onnittelut anonyymiltäkin!

    VastaaPoista
  5. Onnea! Seuraan säännöllisesti blogiasi mutta en juuri kommentoi. Hienoa työtä, kirjoitat kivalla tavalla ja inspiroivasti. Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  6. Onnea! Hienolla tavalla olet puurtanut velkaa pienemmäksi. Ja upea nähdä ettei homma tähän tyssännyt vaan sama meininki jatkuu. Ensvuonna opintolaina pois ja vähän sijoituksia siinä sivussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan.. Jotain suunnitelmia jo on ja eipä tuo huono olisi jos opintolainakin jäisi historiaan - nykyisellä maksusuunnitelmalla ei ihan ensi vuonna vielä.

      Poista
  7. Onnea!! Jee mikä suoritus, saat olla Todella ylpeä itsestäsi. Hyvä sinä!

    -niina unelma

    VastaaPoista
  8. Onnea Veliseni! Olen ylpeä suorituksestasi. Kaikki tämä luo myös uskoa omaan projektiin. Kyllä, se on mahdollista!

    VastaaPoista
  9. Aivan loistava suoritus :)
    T: Aloitteva säästötär

    VastaaPoista
  10. Ei Paha! Onnittelut maukkaasta suorituksesta!

    VastaaPoista
  11. Onnea, hieno suoritus! Itse olen myös selättänyt tilivelkoja sinne ja tänne, sulatus jatkuu vielä tämän vuoden loppuun. Ensimmäisen kerran elämässäni olen myös säästänyt tiedossa olevaan menoon, enkä miettinyt vasta maksuhetkellä, että oho milläs maksetaan. Löysin blogisi tämän matkan varrella ja luen sitä lähes joka päivä ja saan siitä myös inspiraatiota omaan projektiini. Kiitos siitä!

    VastaaPoista
  12. Mahtavaa! Todella hieno juttu!

    VastaaPoista
  13. Suuret onnittelut vakkarilukijalta! Pitkäjänteisen työn tulos on nyt tässä, voit olla todella ylpeä itsestäsi. Olet myös inspiroinut monia tällä blogillasi. Itsellä on nyt opintolainaa jäljellä suunnilleen saman verran kuin sinullakin, joten jatkan totta kai blogin seuraamista, ja yritän pysyä perässä velanmaksutahdissa!

    -M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Niina, Taina, Säästötär, Pohatta, Anon, Lumipallo ja M!

      Kiitos.
      Kiitos.
      Kiitos. Kauniita ja inspiroivia sanoja. Sellaisia jotka kannustavat jatkamaan. Kiitos.

      Poista
  14. Onnittelut hienosti tehdystä työstä. Jatkoa innolla odottaen.

    VastaaPoista
  15. Onnittelut ja kiitokset samassa suossa painivalta kanssaeläjältä, joka on saanut hurjasti inspiraatiota ja apua blogistasi. Perässä tullaan, joku päivä olen vielä samassa tilanteessa kuin sinä. Se on näköjään mahdollista :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...