Pages

perjantai 29. huhtikuuta 2022

Täällä jälleen.

 Pitkän empimisen jälkeen poistin edellisen blogini velaton.comin. Nyt sitten taas pitkän empimisen jälkeen halusinkin aloittaa kirjoittamisen, kuitenkin sellaisella muutoksella että en lupaa mitään. Kirjoitan jos kirjoitan mutta en sitouta itseäni siihen samalla tavoin kuin aiemmin koin itselleni käyneen. Jatkan tämän vanhan bloggerpohjan parissa siis. Välistä puuttuu vuosia joiden tekstit ovat nyt muualla bittiavaruudessa mutta ei kai se haittaa.

Velkamatkaani olen kuvannut siinä mielessä kahteen eri kertaan että ensimmäisellä kierroksella (täällä) maksoin 10 000€ erilaista korttia ja kulutusluottoa pois. Tämä otti aikaa 17 kuukautta ja olin valtavan ylpeä saavutuksestani.

Elämää vieri eteenpäin vuosia ja löysin itseni jälleen tilanteesta missä on sekä korttivelkaa, opintolainaa, kulutusluottoa ja pientä sälää. Osarimässäilyä ei ole ollut. Mutta nyt olin saattanut itseäni pykälän syvemmälle kaninkoloon; työuupumuksen tai ainakin vahvasti sen kaltaisen tilan myötävaikutuksella opintolaina sekä pari pienempää velkaa ajautuivat ulosottoon. On ihmeellinen hetki ymmärtää että puoli vuotta on kulunut ja on tietyllä tasolla huomannut mutta ei huomioinut että jokin on pielessä. Kelan kirjeet eivät herättäneet mitään koska sieltä ei ole odottamassa postia joten se ei varmaan tärkeää ole, ja pankin kirjeet myöskin jäivät lukematta koska sieltä tulee vuodenvaihteen jälkeen vain jotain korkotodistuksia ja mainosesitteitä palveluista. Ei riittänyt ajatus työstämään että jokin voisi olla pielessä ja asioita maksamatta.

Joten, vuoden 2020 syyskuulla alkoi palkan ulosmittaus. Ja sieltä on matkattu tähän päivään ja toisenlaiseen tilanteeseen. Tätä olisi kiva seurata nyt taas ainakin tovin.

Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...