Pages

torstai 5. lokakuuta 2017

Nielsen palkitsee

Nielsenin kuluttajapaneeli ilmoitti suhteellisen lyhyellä varoajalla tuossa reilu viikko sitten että paneelin pisteiden keräämiseen on tulossa muutoksia. Parempaan. Pisteitä tulee karttumaan jatkossa suurempi määrä kun erilaisia lisäbonuksia säännöllisestä osallistumisesta tulee jopa kuukausittain. Tämä on hyvä kannustin jatkamaan skannausta! Omassa taloudessa ostosten määrä ei ole päätähuimaava ja skannaus ei ole niinkään rasite vaan osa päivittäisiä toimia. Aiemmassa Nielseniä koskevassa kirjoituksessa joku kommentoi että suurperheen äitinä skannaus käy työstä: niinhän se varmasti on ja tietysti vain omasta näkökulmasta asian näenkin. Skannerilla tuotteiden piippailu on nopeaa kun ostamien tuotteiden hinnatkin muistaa suureksi osaksi jo ulkoa.

Skannaa, piip - kerää pisteitä - tilaa palkintoja. Helppoa!


 Nyt olen taas hyvin, hyvin lähellä seuraavan palkinnon tilaamista. 40€ lisää talvitakin ostamista varten, kyllä kiitos! Pari viikkoa sitten kyselymaratonin myötä tilattu lahjakortti on saapunut ja 30€ on jo valmiina, pohjakassana. Norstatista on seuraavan kyselyn jälkeen tulossa 20€ lahjakortti lisää pottia kasvattamaan.

Nielsenin palkkiot ovat veronalaista tuloa. He ilmoittavat verottajalle aina kunakin verovuonna lunastetut palkkioarvot ja se otetaan huomioon kokonaisverotusta laskiessa. Sinänsä homma on simppeli eikä paneelin jäsenen tarvitse tehdä mitään asian eteen, kunhan ymmärtää sen että täysin ilmaisesta etuudesta ei ole kyse.

Nyt jatkan skannauksia ja unohdan pistepotit tuleviksi kuukausiksi. Ennen pitkää ollaan taas tässä tilanteessa että palkintoraja on kovin lähellä. Pienempiä lahjakortteja saa toki myös tilattua mutta olen nyt kerännyt tuohon 40€ arvoon tällä kertaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...