Pages

perjantai 11. lokakuuta 2013

Lokakuu - velka numeroina

Laitan lokakuun tilaston jo nyt. On suuri mahdollisuus että saan laittaa loppukuusta vielä toisen, päivitetyn tilaston ja jos näin käy, saan itselleni suuren onnistumisen kokemuksen ja olantaputuksen itseltäni.

Pankkitunnukseni saapuivat, ja yllätys oli melko suuri. Eräs kuukausia myöhässä ollut palkkio, kulukorvaus, oli tullut tilille! Tili on pääpankissani aivan tavallinen käyttötili, mutta siihen ei ole korttia enkä ole pankkiautomaatilta sitä nähnyt. Korttitiliä käytin etenkin viimeisen viikon erittäin niukasti, joten menoja ei ole ollut paljon mitään.

Taulukossahan on enää kaksi velkaa. Uuteen lainaan lähtee lyhennys keskiviikkona, mutta verkkopankista näki tarkat summat lyhentyvästä osuudesta ja koron osuudesta, siksi sen voin jo listata. Visaan sen sijaan laitoin äsken reilumman lyhennyksen menemään. Tuo Visan korko on aika hurja, onneksi korko-osuus lähtee laskemaan yhtä nopeasti kun velan määrä pienentyy.


Noin. Visa voi siis saada loppukuusta vielä lisäkyytiä, yhdistelylaina saa rullata omalla painollaan toistaiseksi. Sain tänään palkkakuitin yhdestä lisätyöpaikasta, josta luulin palkan tulevan vasta kuun vaihteessa, tämän vuoksi lyhensin velkaa nyt jo enemmän. Sain myös säästötiliä kartutettua! Teen päivityksen possun lihottamisen puolelle tästä.

Kukkaron herraksi - pyörii päivittäin pariinkin otteeseen, nyt kirjoittaessa tulee kakkoselta 12-osaisen kauden ensimmäinen osa. Yle Areenasta on katsottavissa aiemman kauden jaksoja. Kun tuo aiempi kausi on kuvattu vuoden 2009 touko-marraskuun aikana, olisi erittäin mielenkiintoista saada päivitystä noiden henkilöiden elämäntilanteesta nyt, vuonna 2013.

2 kommenttia:

  1. Itsekin tullut katseltua tuota Kukkaron herraksi -ohjelmaa muutama jakso. Ihan hauska ohjelma, kyllä sitä katsellessa ihmettelee että onpa jotkut kyllä hoitaneet melko leväperäisesti asioitaan. Mutta hienosti he saavat apua ja pienellä säätämisellä kohtuunopeastikin ovat saaneet elämänsä, ainakin talouden osalta melko paljon parempaan jamaan.

    VastaaPoista
  2. Lyhenee aikas kivaa tahtia nuo velat ja hienoa että säästötilikin karttui! Iloinen yllätys kun jostain tulee jo unohdettua rahaa. Kukkaron herraksi tuli aiemmin sellaiseen aikaan että se jäi usein katsomatta. Onneksi jaksoja näkee netistä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...