Pages

tiistai 9. syyskuuta 2014

Hullu kiire

Kuva iosphere

On. Kiire. Viime viikko, tämä viikko ja ensi viikko aivan tosi kiirettä. Todellakintodellakintodellakin. Työt ovat puristaneet tavanomaista enemmän mehuja, sattuu olemaan hektisempää ja nyt kolmen iltavuoron jälkeen on aika puhki. Iltavuoro syö käytännössä koko päivän koska aamupäivän haluan vain olla rauhassa kotona. Ainakaan rahaa ei ole tarvinnut mihinkään käyttää kun on poistunut kotoa vain työpaikalle. Koneen äärelläkään en ole ollut, mitä nyt katsellut Netflixistä huippuja luontodokkareita.

Miniremonttini aloitin toissapäivänä, illalla töiden jälkeen pari tuntia maalailin. Tänään aamulla ennen töihin lähtöä maalasin toisen kerroksen ja nyt alkaa eteinen/aulatila olla valmiina. Vielä on paljon tekemistä mutta varsinaista aikataulua kun ei ole niin ei haittaa. Rahaa on näihin kuvioihin mennyt vasta noin 75€ ja maaliakin on vielä kivasti jäljellä. Huomenna jatkuu.

Loppuviikosta olisi taas aika ottaa yhteys pankkiin ja tehdä toimeksianto ylimääräisistä lyhennyksistä.

1 kommentti:

  1. Itse tein asuntolainaan (Nordea) ylimääräisiä lyhennyksiä ihan verkkopankissa muuttamalla maksuerän summaa suuremmaksi. Helppoa eikä tarvinnut soitella pankkiin.

    Huom, näin toimien seuraavan kuun maksuerä oli normaalin suuruinen ja maksuaikataulu muuttui hivenen lyhyemmäksi (eikä siis niin että tuo suurempi maksu pienentäisi / nollaisi seuraavan kuun maksun)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...