Pages

maanantai 7. toukokuuta 2018

Palkkakuittiblues

Ärsyttää. Kuva iosphere
Olen odottanut päiviä sitä että verkkopankkiin tulee keikkatyön palkkakuitti. Siitä tarkan summan tarkistettuani laittaisin sen lisäansiolistauksiin, katselisin sitä ja myhäilisin. Monta kertaa olen jo naputellut laskimella tulevat tulot ja lähes tarkan summan kyllä tiedän mitä saan.

Tänään verkkopalkkoihin oli tullut tuore palkkakuitti! Olin yllättävän jännittynyt, onhan se hieno hetki nähdä isoja numeroja jotka konkretisoivat nähdyn vaivan.

Vaan mitä silmäni näkivät? Aivan liian pienen summan. Tunteja on jäänyt maksamatta reilusti. Siis aivan liikaa. Maksettu palkka näyttää olevan noin viidesosan odotettua pienempi. Jokin mättää.
Yhdessä aiemmassa keikkapaikassa on enemmänkin sääntö kuin poikkeus että palkanlaskussa on jotain pielessä. On äärimmäisen turhauttavaa kun joka kerta joutuu ottamaan yhteyttä väärin maksetuista palkoista ja sitten odottamaan että tuleeko korjattu versio oikeana takaisin.

Nyt ei muuta kuin työpaikkaan yhteyttä, verrataan listasta toteutuneet tunnit ja palkkasihteeri saa katsoa mikä meni pieleen.

Yksi keikkapaikka on jättänyt koko vuoden maksamatta kokemuslisät jotka minulle kuuluisi, josko ne sitten tulisivat tässä kuussa takautuvasti myös.

Ärsyttävää huomata itsestään että ärsyttää, vaikka kuitenkin reilu kasa rahaa on tulossa joka tapauksessa. Nyt on fiilis että en osaa iloita tulevasta rahasta. Ehkä se muuttuu vielä ennen palkkapäivää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...