Pages

torstai 2. elokuuta 2018

Heinäkuun lisäansiot


Oletetusti suurimmat tienestit tulivat ylitöistä joita tein kesäkuulla rutkasti. Tästä nyt tulee vähän toiston tyylistä kuukaudesta toiseen mutta en odottanut näin suurta kokonaissummaa koska keikkatyöt ja päivärahat tulivat vähän niin kuin suunnittelematta kuukauden aikana. Luonnollisestikin jälleen sitä vapaa-aikaa on vaihdettu rahaksi mikä tarkoittaa sitä että noin vaan ei peruspalkan päälle tipahtele tuhansia euroja vaan kyllä sitä ihan työskennellään sen eteen. Vapaastakin nautin enkä liian kireälle aio vuorokausiani venyttää.

Edelleen YouGov on ollut vähän jähmeämpi. Liekö kesä vaikuttanut siihen? Kyselyjä ei juuri ole tullut. M3Panelista sentään yhden lahjakortin sain tilattua ja tämä taas kerryttää syksyn harrastevaatteiden ostamiseen tarkoitettua lahjakorttikasaa.

Keskon Opiskelijan Plussa -systeemi on vaivihkaa kerryttänyt nyt jo 85€ digitaalista rahaa. Pian tässä alkaa käydä niin että sen lisäksi että syömme itse ilmaiset joulusapuskat, voimme kestitä sukulaisiakin :) (hyvää hellesään mietintää tässä kesäkuumalla)

Heinäkuulla tahtia on höllätty ja päästään oikeasti jo huomattavasti maltillisempiin tunnelmiin ensi kuussa. Lisäksi osaa lisätöistä olen tehnyt yrittäjänä ja tulo laskutetuista palveluista jää yrityksen sisään eikä näy listauksessa.

1 kommentti:

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...