Pages

tiistai 2. lokakuuta 2018

Syyskuun lisäansiot


Syyskuun lainatiedot jäivät välistä sillä meillä oli lainojen siirto toiseen pankkiin ja välikuukausi melkein kaikkien lainojen maksusta. Päivitettyä tietoa saamme nyt lokakuulla.

Syyskuun lisäansioihin saadaan vihdoin se antikliimaksi mitä jo melkein on odoteltukin.
Lähes kaikki tuloluokat loistavat poissaolollaan ja nekin mitä on saatu kasaan eivät yllä lähellekään edellisten kuukausien tasoa. Tämä on toisaalta hyvä. Koska kysymys on lisätuloista, alkaa ajan myötä muuttua normiksi se että tulovirta on huomattavasti "oikeaa tasoa" korkeampi. Tämä näkyy taas liian helposti muuttuvina kulutottumuksina, ainakin omalla kohdallani.
Koska teen opintojen ohessa vain osittaista työaikaa tarvin kuitenkin vähän lisämassia perusmenojeni kattamiseen tai niitä kompensoimaan. Kuten aiempina kuukausina olen maininnut niin valtaisat lisätulot ovat olleet liitännäisiä sidottuun aikaan. Että saa paljon, on nähty myös paljon vaivaa.

Tämä normaalimpi ylimääräinen raha koostui parista työvuorosta jota tein kakkos- ja keikkatyöpaikkaan. Näissä ei ihmeempiä. Enemmänkin olisin voinut tehdä mutta tiedättekö, enpä tehnyt. Ensimmäistä kertaa kuukausiin olen viettänyt vähän löysempiä aikoja panostaen muihin tärkeisiin asioihin kuten perheeseen ja omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Edes kyselyihin en ole juuri vastannut. Hivenen kyllä ärsytti kun sain vasta 1.10 yhdestä paneelista tilattua lahjakortin. Ei ehtinyt syyskuun listaan :) Usean kuukauden putki katkesi lahjiksien tilauksessa. Sentään ne kengät sain tilattua ilmaiseksi, se edustakoon syyskuuta ja kyselylahjakortteja.

Lokakuuta kun lähdetään elämään niin uskon että hiljaiselo lisätuloissa jatkuu. Edelleen panostan aikaa siihen että saan laskutuksia yrityksen kautta tehtäväksi ja nämä tulot ohjautuvat muualle kuin palkaksi omalle tilille. Tärkeää toki tämäkin eritoten tulevaa ajatellen: ehkä vuoden kuluttua tuolla listassa voi komeilla omasta yrityksestä nostettu palkka. Tavallaan tuo kakkostyön palkka on yrittäjän palkkaa kun olen mukana sen yrityksen toiminnassa kuitenkin kiinteästi ja osaomistajanakin. Pikkupuroista sitten yrittäjänäkin kait revitään tulot. Mitäpä sitä tavoistaan luopumaan, eikös!

Haluaisin saada tsemppiä kirppistelyyn vähän lisää. Joitakin tavaroita myyntipalstoilla pyörii koko ajan mutta jospa saisi tehostettua tuota myyntitouhua.

Mutta lopetetaan positiiviseen huomioon! K-Plussarahan saldo kasvaa! Joulun suunnitelmat ovat varmistuneet ja tiedän että vietämme joulua neljän henkilön seurueessa. Tieto siitä että neljä ihmistä viettää "ilmaisen" joulun on koko ajan mielekkäämpi. Mitä vähemmän kuukausia jouluun on, sen konkreettisemmalta ajatus lompakkoa rasittamattomasta ostosreissusta tulee. Hiphei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...