Pages

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Netin kytky loppumassa!

Kaksi erää jäljellä.

Maksoin juuri nettimaksun. Käytössä on mokkulamallin langaton yhteys, johon ovat saaneet pari vuotta sitten myytyä 4G-sopimuksen joka on sitouttanut tähän firmaan.

Nettimaksu on 19,80€/kk.
Tuohon päälle tulee tikun osuus 4€/kk.

Pian vapaa.

Toiminnassa on ollut välillä suuriakin ongelmia, yhteydet ovat olleet nollassa jopa päiviä. Valittamalla sain tikun tilalle toisenlaisen vempeleen, kai jonkun langattoman reitittimen joka on vähän kännykkää muistuttava akulla toimiva aparaatti. Tuolla tuntuu netti suhteellisen kivasti toimivan.

Nyt kun tein huomion että kytky lähestyy loppuaan, täytyy alkaa valmistautumaan uusiin tarjouksiin mitä tekevät. Tietysti muut firmatkin yrittävät kalastella heidän asiakkaiksi. Päätöksen paikka siis, jäänkö Saunalahdelle 19,80€ kuukausihintaan vai lähdenkö muualle.

Onko parikymppiä mokkulamallin netistä paljon vai sopivasti? En tiedä yhtään.
Piuhanettiä en ota sillä täällä päin on vain yksi toimija ja hinnat suolaiset.

Vinkkejä otetaan vastaan.

4 kommenttia:

  1. Mulla on saman firman Mobiililaajakaista Tablet-liittymä jota käytän matkakäytössä läppärilläni noin kerran kahdessa kuukaudessa viikon-kaksi viikkoa joka päivä. Siinä maksetaan vain käytetystä ajasta. Ei ole tullut vielä yhtäkään laskua joten en ehkä ole hyvä vertailukohde tähän. Muuten on toiminut moitteettomasti. Näkyy tuo 4G-liittymä olevan nyt siellä 24kk-sopparilla tarjouksessa vielä parin päivän ajan 50 megasena. Muista ei ole kokemusta.

    VastaaPoista
  2. Jos yhteydet ovat olleet nollassa päiviä niin silloin suosittelisin kyllä firman vaihtoa. Se ei tosin välttämättä auta, jos sattuu asumaan hieman huonossa paikassa kuuluvuuden suhteen. Siinä tapauksessa kannattaa palata 3G-aikaan. Itse ainakin pärjään sillä ihan hyvin. Jos katsoo Netflixiä tai muita vastaavia netin kautta niin sitten 3G ei riitä. Youtube pyörii ainakin allekirjoittaneella ihan hyvin DNA:n mokkulalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei koskaan selvinnyt että miksi pätkii. Kuulemma yhteydessä ei ollut vikaa kun tekivät jotakin tarkistuksia pyynnöstä. Ehkä itse tikussa oli vika. Nyt tosiaan on se kapula joka ottaa yhteyden ja tekee wifi-verkon.

      Poista
  3. Jos omistaa nykyaikaisen androidin niin sillä pystyy jakamaan puhelinliittymän nettiyhteyden wifiverkoksi tai usb-kaapelin avulla pöytäkoneisiinkin. Itellä loppuu Soneran 30€/kk kaapelinetin sopimus tammikuussa ja ajattelin lopettaa sen, dna:n puhelinliittymässä on 2mb netti jolla hintaa vain pari euroa kuussa niin katsotaan riittääkö se :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...