Pages

sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Perustin yrityksen

Että elämä ei tulisi liian tylsäksi, perustin yhden miehen osakeyhtiön.

Minulla on vuosien aikana kertynyt osaamista yhdestä ja toisesta aihepiiristä. Osa enemmän harrastuksellisesti ja osa ammatillisesti. Tällä hetkellä opiskelen uuteen ammattiin ja alusta pitäen on ollut hyvin vahvana ajatuksena tehdä tuon uuden ammatin töitä sitten tulevaisuudessa yrittäjänä.

Nyt on mielen perukoita alkanut kutkuttamaan ajatus että miksi en ottaisi kaikkea muutakin osaamistani hyötykäyttöön ja perusta yritystä jo nyt! Osaamista olen toki hyödyntänyt erilaisissa opetushommissa aiemminkin mutta yritysmuodossa se on kohdallani helpompaa.

Koska opiskelen päätoimisesti ja olen sekaantunut yhden toisenkin yrityksen toimintaan, en voi edes ajatella tekeväni mitään hurjia tuntimääriä ensimmäisen toimintavuoden aikana. Rauhaisasti jos saa toimintaa alkuun niin se riittää. Tavoitteena saada optimoitua hyöty ja huvi niin että teen sen minkä koen mielekkääksi ja mahdollisesti rakennan myös osin itseään kannattelevan toiminnan muodon (tätä joudun avaamaan tarkemmin sitten kun se joskus on ajankohtaista).

Aiemmin olen tehnyt toiminimellä pientä lisätuloa mutta tässä kohti koin järkevämmäksi osakeyhtiömuodon. Yrityksen perustaminen on antanut hurjasti lisäpontta kevääseen. Olen jo jotain pientä opetustoimintaa sopinut toukokuulle ja koska suunnittelu on aina kiva ja inspiroiva vaihe olen täynnä tarmoa ja ideioita!

Yritykseen liittyvistä asioista myöhemmin tarkempaa tietoa tulossa.


Toinen asia.
Vielä ehtii mukaan Eroon veloista! -verkkovalmennukseen! Kohta aukeaa valmennuksen ensimmäinen moduuli. Jos olet uusi omien raha-asioiden hoitoon "herännyt" tai muuten kaipaat rakenteellista ohjausta ja yhteisöllistä tsemppausta niin ilmoittaudu mukaan!
Lisää tietoa löydät täältä ja edullisemman hinnan sai blogin lukijakoodilla VELATON2017. Viime hetken päätöksenä matkaan mukaan :) Enempiä en tätä mainostele, ajattelin kuitenkin valmennuksen päätteeksi omia ajatuksia tänne kirjata koska tämä on ensimmäinen laatuaan missä olen mukana. Kokemusten pankkiin yksi uusi talletus!

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...