Pages

tiistai 10. huhtikuuta 2018

Maaliskuun säästöt



Kurssilaskuista huolimatta lisäeurot joita säästöön laitoin, nostivat kuukauden kokonaismuutoksen kivasti kymmenen prosentin kieppeille säästöjen kokonaissaldosta. Merkittävin muutos oli Nordean arvo-osuustilin saldoon. Kävi niin, että puhelimella verkkopankissa / Nordea Investorissa näppäillessä tein näppäinvirheen ja ostin vahingossa osakkeita joita ei ollut tarkoitus ostaa. Kunhan olin laskeskelemassa jotain (lähinnä kulujen eroavaisuuksia suhteessa Nordnetiin). No, koska edeltävästi olin saanut raavittua sopivasti lisäpätäkkää niin vahinkolaukaus ei merkittävästi vaikuttanut muuhun eloon. Joten näillä mennään.

Kohti kolmen tonnin säästöjä mennään. Kesäkuussa voisi ajatella pääsevän uudelle tuhatluvulle. Pieniä lukuja monelle. Kunhan ilman katastrofia päästään tämä vuosi loppuun ja säästöille alkaa jatkuvuutta ja pysyvyyttä tulla, sitten olen kovin tyytyväinen.

1 kommentti:

  1. Pieniä lukuja monelle ja siksi niitä on mukava katsoa. Kun huomaa muidenkin pääsevän pienillä puroilla eteenpäin niin se nostaa omaakin uskoa, että eteenpäin pääsee kunhan yrittää. Ja katastrofia ei kannata pelätä ku se tulee pelkäämättäkin jos on tullakseen ja nyt selviät jo 3t katastrofista ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...