Pages

lauantai 14. kesäkuuta 2014

Nordean mobiilipankkiin suuri parannus!

Viimeisimmässä päivityksessä Nordean mobiilipankki teki sen mikä sovelluksesta vielä puuttui. Nimittäin lainojen näkyvyyttä ja tietojen syvyyttä parannettiin huimasti.

Aiemmin perusnäkymässä on ollut vain tili(t) sekä lainat listattuna. Tilin valitsemalla on päässyt selailemaan tilitapahtumia, aivan kuten verkkopankissakin. Lainoista sen sijaan on näkynyt vain sen hetkinen saldo ilman mahdollisutta selata niihin liittyviä tietoja.

Nyt on asia kuitenkin toisin.

Lainan valitsemalla saa kuvanlaisen näkymän. Ruutuun on oikeastaan aika kätevästi listattu palkiksi seuraavan maksuohjelman mukaisen lyhennyksen lyhennys, korot sekä muut kulut.

Kuvakaappaus loppuu kesken kulut-rivin kohdalle. Näkymässä alempana on vielä kaikki maksuohjelmaan liittyvät tiedot lyhennysvälistä, maksueristä ja jäljellä olevista maksuista.

Tämä on oikein hyvä parannus mobiiliversioon.

Tuota Tarkemmat tiedot -palkkia painamalla pääsee vielä hauskempaan näkymään.






Piirakkamalli tämän hetken tilanteesta! Ja vielä lisää tietoa mm. koroista.

Aika vänkää, olisi saanut olla jo aiemmin käytössä tämä systeemi. Maanantaina lähtee seuraavat maksut lainaan, velkapiirakan väritykset saavat taas uuden suhteen toisiinsa.

1 kommentti:

  1. Näyttääpä kivan selkeältä kun on kaikki kulut, korot yms. eritelty ja kiva tuo graafikin tuossa. mun pankilla ei noin hienoja juttuja olekaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...