Pages

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Enpä olisi uskonut!

Kuva: Yutaka Tsutano

No johan pomppas!

Tavallisena duunarina työetuni eivät taivaisiin asti ylety. Joskus tulee kivasti työajoa joista saa km-korvausta, mutta nämäkin liittyvät monesti koulutuksiin eikä niitä kyllä mitenkään joka kuukausi tule.
Lisätöistä sen sijaan saan paljon parempia luontaisetuja. Työmatkoista lähinnä, ja aterioinneista ja sen sellaisista.

Nyt kuitenkin tuli sen verran miellyttävä uutinen että oksat pois! Yksi paikka missä teen ehkä eniten ja kaikista säännöllisimmin keikkaa mahdollisti meikäläiselle tämän vuoden alusta puhelinedun. Siis puhelinedun! Ainakin tämän vuoden ajan työnantaja maksaa puhelinlaskuni ja itse maksan tuosta edusta sen mukaisesti veron. Vaikka tässä ei puhutakaan satojen eurojen vuosisäästöstä niin onhan parin-kolmenkympin sijaan mukavampi maksaa tuosta selvästi pienempi määrä verona kuukaudessa.

Tämäkin on yksi taloudellisen palapelini palanen joka tekee osansa tilanteen eheäksi saattamisessa. JES!


2 kommenttia:

  1. Onnittelut! Se huono puoli puhelinedussa on, että joutuu useimmiten kahden puhelimen loukkuun. En halua luopua yksityisestä puhelinnumerostani, enkä toisaalta ilmoittaa työnumeroani vain summassa koko osoitekirjalle. En ole ainakaan vielä keksinyt täysin kivutonta ratkaisua tähän, joten kuljetankin yleensä kahta puhelinta laukussani. Säästön nimissä kun jokainen puhelu ja viesti kannattaa hoitaa työpuhelimesta :) Olisi mielenkiintoista kuulla, kuinka fiksusti muut ovat asian hoitaneet. Vai maksaako työnantaja sinun olemassaolevan liittymäsi puhelinlaskut? Jos näin, silloinhan kaikki on pelkkää plussaa.

    VastaaPoista
  2. Ratkaisu on hankkia puhelin johon saa kaksi sim-korttia

    http://www.vertaa.fi/matkapuhelin/r/matkapuhelin_2-sim_korttia/?cgi-bin/origin.cgiorigin=google&url=matkapuhelin&extra_origin=keyword&catId=2515&gclid=CLTB4-aPg7wCFQ1c3godaH8AwQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...