Pages

perjantai 31. tammikuuta 2014

Tammikuun tavoitteet - katsaus

1. Lisätöitä ja -tuloja 350€ arvosta.
Tammikuu kerrytti lisätuloja 420,40€ verran nettona. Tuohon määrään tein melkein kaikkina täysin vapaina päivinä hommia, myös pienempiä juttuja parina päivänä. Tavoite ylittyi mikä on mahtava asia, etenkin kun en panostanut töiden tekemiseen tai erityisesti toivonut että vapaat täyttyisivät palkallisella tekemisellä. Näitä rahoja tipahtelee myöhemmin tilille.
Älä Osta Mitään x 10

2. Vähintään kymmenen kulutusvapaata päivää.
Tämä oli vaikea! Todella vaikea! Puolen kuun vaiheilla ajattelin että epäonnistun surkeasti näinkin yksinkertaisessa asiassa. Aina tuntui olevan jotakin jota puuttuu; täytyy tankata, täytyy hakea aamukahvit seuraavalle päivälle, täytyy ostaa tupakkaa jne.
Sain järkeistettyä loppukuuta kohden toimintaani ja tänään "keräsin" viimeisen kulutusvapaan päiväni. Kuukauden lopputulos? Täysi kymppi!


3. Aiemmin tehdyn lisätyön palkat ohjaan johonkin muuhun kuin arkikulutukseen.
Joulukuun tienestejä saapui erissä pitkin kuukautta. Mikään ei mennyt arkikulutukseen, mutta Helsingin reissulla käytin osan pieneen ekstraan itselle ja lapselle. Viimeisimmät eurot tulivat tänään. Raha on ohjautunut sekä velanmaksuun että säästöihin.


Olin onnistunut asettamaan tavoitteet sopiviksi. Tavoitin ne.
Huomenna illalla, varsinaisen työn ja lisätyön jälkeen kun pääsen koneelle, laitan ensimmäisen teemapostauksen tulemaan. Sopivasti aiheena onkin sitten lisätulot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...