Pages

tiistai 10. joulukuuta 2013

Haasteesta 1/3 menty

1. 20 tavaraa myyntiin.
En ole vielä toiminut tämän suhteen. Tein kylläkin ajatustyötä asian suhteen, ja olen penkonut sopivia tavaroita myyntiin listausta varten.

2. Lisätyötä 500€ 800€ arvosta.
Lisätöitä on tehty 587€ edestä. Tämä menee melkein kuin itsestään. Vajaa kymmenesosa on kaverilta, kun autoin häntä asiassa jota hän ei pystynyt tekemään mutta minä pystyin. Loppu on laskettu nettosummaksi lisätöiden palkasta sekä arviona km-korvausten ja todellisten kustannusten erotuksesta. Olen siis ollut reissun päällä (tai itse asiassa olen tälläkin hetkellä). Eilen vietin sentään kokonaisen päivän ansaitsematta yhtään ainoaa lisäsenttiä. Tänään töitä lähemmäs 12 tuntia. Ei tule raha ilmaiseksi, mutta näinpä en ole olettanutkaan.

3. Aiemmin tehdyn lisätyön palkan ohjaaminen muuhun kuin arkikulutukseen.
Aiemmin tehdystä työstä on maksettu palkkaa 96,49€. Näistä rahoista olen maksanut Visan minimilyhennyksen sekä laittanut säästötilille ja S-Pankin rahastoon osan (!). Rahastosta täytyykin jossain vaiheessa kirjoittaa.

4. 1 uusi idea 2 uutta ideaa joilla voin nopeuttaa velanmaksua vuonna 2014.
Yksi uusi idea pieneen lisäansioon on kehitetty ja osin sovittukin toteutettavaksi!!
Toinen idea on kypsyttelyvaiheessa. Kolmaskin. Nämä ideat ovat ehkä kuitenkin vielä pidemmän tähtäimen ajatuksia pienten tulovirtojen saamisesta, eivätkä ehkä ehdi tuottamaan mitään ensi vuonna. Katsotaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...