Pages

perjantai 6. joulukuuta 2013

Velkaisten elämää in English vol 1

Lupailin kommenteissa että laittaisin lukulistaa aihepiirin blogeista, jotka ovat amerikan murteella kirjoitettuja.

Tässä pieni poiminta alkuun:

A story of debt
"Tarina velasta" kertoo kuinka vähän reilussa vuodessa suli yli 20 000 dollaria luottokorttivelkaa. Etusivulta koko blogi on ladattavissa koneelle PDF-muodossa. Ladattavissa Kindlelle myös.

Blogging away debt
"Velan pois bloggaaminen" on blogi jossa on vaihtuva kirjoittaja/kirjoittajat. Nykyinen kirjoittaja on pariskunta, jotka ovat aloittaneet tämän vuoden puolella ruotimaan tässä blogissa velattomuuteen pyrkimistään. Alkuvelka on ollut huimat $170 000.

How I Paid Off $14,000 in 14 Months
Laajempialaisen sivuston artikkeli. 14 tonnia 14 kuukaudessa.

And Then We Saved
Anna maksoi $24 000 15 kuukaudessa "Kulutuspaasto"-menetelmällä. Sivusto on kokonaisuus elämäntavasta, joka monen velkaisen velanmaksuprosessin aikana muodostuu. "Ja sitten säästettiin.."

Get Rich Slowly
Aivan huippu sivusto. Tiuhaan päivittyvä blogi sisältää lukijoiden ja laajan kirjoittajajoukon tekstejä ja tarinoita, niin omakohtaisista velanmaksuista kuin taloudenhoidosta ylipäänsä. Blogin perustaja aloitti velkataakan kanssa, mutta sivun suosio toikin hänelle vaurautta jota ei olisi osannut kuvitellakaan. Silti sivu on jatkanut velkaisten apuna ja tukena toimimista.


Siinä noita, alkuun pääsee hyvinkin!
Laitan lisää pian, eivät nimittäin lopu kesken kovinkaan äkkiä nämä blogit!!

2 kommenttia:

  1. Tulipa sitten tutustuttua hieman noihin englanninkielisiinkin blogeihin. Aika hyvin ole pysytellyt suomenkielisten seurassa tähän asti. Jostain sun linkkien kautta löysin Mr Money Mustache:n jolla oli hyviä pointteja ja hulvaton tyyli kirjoittaa. Kuten vaikkapa tämä postaus autoilusta: http://www.mrmoneymustache.com/2013/04/22/curing-your-clown-like-car-habit/

    VastaaPoista
  2. En ollutkaan hirveästi jenkkiblogeja lueskellut vielä. Tykkäsin erityisesti tuosta ekasta linkistä, A story of debt. Vaikkakin kirjoittaja saikin jonnin verran saada apuja velanmaksuun vanhemmiltaan. Mutta samoja ajatuksia tässä kaikkien mielessä ihan yleismaailmallisesti pyörii.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...