Pages

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Velkaisten elämää suomeksi

Kuinkas sitten löytää suomenkielisiä aihepiirin blogeja?

Itse käytän kahta eri keinoa.

1. Oman blogin lukulistan kautta pääsen muihin blogeihin, joiden lukulistan kautta pääsen jälleen muihin blogeihin jne. Tämä on kuitenkin aikaa vievää puuhaa, ja aina jotakin voi mennä ohi. Edelleenkään en aina muista liittyä kiinnostavien blogien lukijoiksi läheskään aina kun siihen olisi aihetta, ja näin joku helmi voi unohtua tyystin.

2. Blogilista. Erittäin näppärä keino löytää minkä tahansa aiheen blogeja on blogilista -palvelu. Sinne voi rekisteröityä nopeasti ja ilmaiseksi, ja kerätä omaa lukulistaansa mieliblogeistaan. Menemällä palvelun etusivulta Blogit - välilehdelle voit etsiä avainsanojen avulla blogeja. Tuoreimmat päivityksen listautuvat ensimmäiseksi. Kokeile avainsanoja "säästäminen", "velkaantuminen", "raha", jne. Jos pidät aihepiirin blogia etkä vielä ole blogilistalla, toimi heti! Näin saat lisää kiinnostuneita lukijoita, mukaan lukien allekirjoittaneen!

3 kommenttia:

 1. Hei vaan! Näin minäkin olen blogeja etsinyt, ja hyvin on löytynyt! Jonkun blogilistan kautta, sinne ei kyllä tarvinnut kirjautua. Ikävä puoli oli se, että siellä on paljon blogeja joita ei ole pitkiin aikoihin päivitetty. Ärsyttää lukea innoissaan ja sitten juttu jääkin kesken kun kirjoittaja on lopettanut päivityksensä. Voisin tuota sinun ehdottamaasi palvelua vilkaista... :-)

  VastaaPoista
 2. Tuo blogilistan käyttö ei vaadi rekisteröitymistä, mutta jos haluaa listata oman blogin tai tehdä lukulistoja sinne, se vaatii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huomasin että samasta listasta oli kyse! :-) Lisäsin omanikin sinne, kiitos vinkistä!

   Poista

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...