Pages

lauantai 28. joulukuuta 2013

Pankkitunnuksia ei tarvitse enää tuhlata!

S-Pankin mobiilipankin näkymä.
Olen tässä jonkun aikaa jo käyttänyt verkkopankkia perinteisen tietokonekäyttiksen lisäksi mobiiliversioina.

Pankkien tunnuslukulistat saattoivat kulua aiemmin nopeastikin, kun saatoin päivittäin käydä katsomassa onko lisätöistä maksettuja palkkoja tullut tilille.

Danske Bankin mobiiliversion näkymä.
Ensimmäisenä otin käyttöön Nordean pankin, sitten DanskeBankin ja viimeiseksi S-Pankin mobiiliversion.

Nordealla käytän oikeastaan vain saldon katseluun tuota, laskujen maksu tuntuu helpommalta näppistä käyttäen.

Danskella käytän mobiilisti kahta eri versiota. Kännykkällä tarkistan oikeastaan vain tilin saldon. Tablettikoneella sen sijaan on erittäin koukuttavat ja monipuoliset käyttömahdollisuudet. Danske muutti hiljattain pankin näkymää siten että jokaisen tilitapahtuman pystyy jakamaan kategorioihin, jotka halutessaan saa näkyviin erivärisinä palkkeina. Näkyviin saa haluamansa ajanjakson tulot ja menot, tai vain jomman kumman. Omia tuloja ja menoja on erittäin näppärä seurata. Itse pankissa on paljon sellaista mistä en pidä, mutta verkkopankkiominaisuuksiltaan se on paras mitä olen käyttänyt.

Nordean mobiilipankin näkymä.
S-Pankki on uusin tuttavuus. Myös se yllätti positiivisesti, sillä pankkitoimintojen lisäksi samalla sovelluksella saa ajankohtaiset tiedot bonuskertymistä.

Kaikkien näiden parhain puoli on siinä, että pankkiin pääsee kirjautumaan ilman verkkopankkitunnuksia. Kun ensimmäisellä kerralla kirjautuu tunnuksien avulla, jatkossa riittää asiakastunnus ja itse valittu salasana. Maksuja tehdessä tunnuksia tarvitsee, mutta jos käy usein tarkastamassa saldon / tilitapahtumat, pärjää ilman.
Itse koen nämä todella hyviksi ja näppäriksi toiminnoiksi, pankkitunnukset saavat olla kotona turvassa, ja tilin saldot näen nopeammin kuin perinteisellä verkkopankkikirjautumisella!

1 kommentti:

  1. Thank you! Vitsi että oonkin kaivannut tällasta palvelua. Nyt löysin op:lle oman, eli pivon sovelluksen. Tulee heti käyttöön samalla kun tuo s-pankin homma. Kiitos sulle esittelystä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...